Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τέσσερεις τρόπους:

 

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας ¨DNSafety Τσιτίνης Δημήτρης & ΣΙΑ Ο.Ε.¨. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking για την αποφυγή της ουράς στην τράπεζα. 
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@dnsafety.gr  Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά ή μέσω fax στο: στο +30 2221060142.


Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι:

Eurobank: Αριθμός λογαριασμού:

Δικαιούχος:

 

Piraeus bank: Αριθμός λογαριασμού:
Διεθνής αριθμός IBAN:

Δικαιούχος:

 

 

 

2. Πιστωτική κάρτα
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας μέσω του συστήματος πληρωμών της τράπεζας Eurobank. Για να κάνετε την πληρωμή σας άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

 

3. Πληρωμή μέσω PayPal
Αν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των χρημάτων μέσω κατάθεσης στον δικό μας λογαριασμό PayPal. Η ενημέρωση της εταιρείας μας γίνεται το επόμενο δευτερόλεπτο από την πληρωμή σας οπότε και μπορούμε άμεσα να προβούμε στην ολοκλήρωση της ενεργοποίησης των υπηρεσιών σας.
Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα στο website του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα.
Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη και δεν σας επιβαρύνει με έξοδα.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή αμφιβολία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

4. Αντικαταβολή

Μπορούμε να σας στείλουμε τα προϊόντα στην πόρτα σας και να πληρώσετε στον courier με έξτρα χρέωση αντικαταβολής

 

Για περισσότερα σχετικά με τους όρους χρήσης μπορείτε να δείτε την σχετική σελίδα "Όροι Χρήσης".